27. 7. 2012.

Održan “Info dan” u Glogonju

Sastankom u Domu kulture "Mladost" Glogonj završena je prva faza projekta Grada Pančeva
  „Povećanje slobodnih lokacija za investiranje“. .

Već u utorak, 31. jula kreće drugi deo, koji podrazumeva aktivnije učešće meštana naseljenih mesta u razgovorima o projektu. Glogonjcima su se obratili rukovodilac projekta - Olivera Subotić, direktorka Agencije za ekonomski razvoj Pančeva - Jadranka Mašić-Pavlović i član Gradskog veća zadužen za privredu, privatno preduzetništvo i investicije - Milan Stanojković.

23. 7. 2012.

Info dan

Ispred Agencije za ekonomski razvoj grada Pančeva i Sekretarijata za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave grada Pančeva pozivamo Vas da prisustvujete INFO DANU: 
  "Povećanje broja slobodnih lokacija za investiranje"
koji će se održati
u četvrtak, 26. jula u 19h u prostorijama Doma kulture "Mladost" Glogonj.

12. 7. 2012.

Svečana sednica Skupštine MZ Glogonj

Povodom seoske slave Petrovdana, Skupština Mesne zajednice Glogonj je održala svečanu sednicu, kojoj su prisustvovali mnogobrojni gosti iz Pančeva, na čelu sa gradonačelnikom Dr.Gavrilovićem.
Sednicu je otvorio predsednik Skupštine MZ Glogonj - Zoran Arsić, rečima: "Zahvaljujem se svima koji su se odazvali našem pozivu, da nam danas uveličaju proslavu.

9. 7. 2012.

Petrovdan 2012

Već uobičajena praksa je da organizacije i sportski klubovi iz mesta, u cilju obeležavanja Petrovdana, organizuju susrete i sportske događaje. Mesna zajednica sa svoje strane objedinjuje sve te događaje i pruža finansijsku podršku. Naravno centralna proslava je u prostorijama Mesne zajednice gde se održava svečana sednica, seče slavski kolač, a nakon toga dele zlatnici sa likom Vuka Karadžića najboljim učenicima OŠ “4.oktobar” Glogonj

3. 7. 2012.

Javni radovi

Na nekoliko meseci posao su dobila četiri mlada čoveka iz Glogonja, sa evidencije pančevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Posao su dobili u Javnom komunalnom preduzeću "Glogonj" na uređenja groblja i kišnih kanala, kao pomoć radnicima preduzeća.
Trenutno su angažovani na obnavljanju kišnog kanali u kraku ulice JNA.