12. 7. 2012.

Svečana sednica Skupštine MZ Glogonj

Povodom seoske slave Petrovdana, Skupština Mesne zajednice Glogonj je održala svečanu sednicu, kojoj su prisustvovali mnogobrojni gosti iz Pančeva, na čelu sa gradonačelnikom Dr.Gavrilovićem.
Sednicu je otvorio predsednik Skupštine MZ Glogonj - Zoran Arsić, rečima: "Zahvaljujem se svima koji su se odazvali našem pozivu, da nam danas uveličaju proslavu.
Posebno mi je zadovoljstvo što medju nama vidim prvog čoveka grada i mnoge čelnike, što do sada nije bio slučaj. I ako se po jutru dan poznaje, očekujem da se u naredne četri godine u Glogonju radi, kao što se radilo od 2004-2008 godine."
Potom je prisutne pozdravio gradonačelnik grada Pančeva dr Svetozar Gavrilović:
"Dragim Glogonjcima čestitam slavu, Petrovdan. Želim da vam kažem da ćemo nastojati da rešimo najakutnije probleme u Glogonju u skladu sa mogućnostima grada i mogućnostima ovog vremena."

Kao i prethodnih godina, Mesna zajednica Glogonj je za najbolje učenike OŠ "4.oktobar" obezbedila zlatnike sa likom Vuka Karadžiča, koje je uručio gradonačelnik Pančeva dr Svetozar Gavrilović. (Snimak:Radovan Đorđević) 


Zlatnike su dobili đak generacije Anja Dodić i pet vukovaca: Andjela Stojčić, Dajana Dodić, Marina Dončevski, Nataša Arsić i Sara Bovan.

Prilog RTV Pančevo